ΜΠΑΝΤΟΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΠΑΝΤΟΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΜΠΑΝΤΟΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου.

 

Γεννήθηκε το 1988 στην Κοζάνη, μεγάλωσε στα Γρεβενά και σήμερα ζει στην Θεσσαλονίκη όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Κατάγεται από την Κρανιά και την Κνίδη Γρεβενών.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Από το 2013 και μετά την ολοκλήρωση της άσκησης του στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης είναι ενεργό μέλος του συλλόγου, ασχολούμενος κυρίως με θέματα αστικού και εμπορικού δικαίου στην Θεσσαλονίκη και στη Δυτική Μακεδονία

Από το 2016 διατηρεί το δικό του δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , ενώ μέχρι και σήμερα συμμετέχει ως συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο του πρώην δημάρχου Γρεβενών , Αθανάσιου Ζιώγα.

Το 2018 συμμετείχε ως υποψήφιος  στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Από το 2015 είναι πιστοποιημένος διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Υ.Δ.Δ.Α.Δ

Αποτελεί έναν από τους πρώτους διαπιστευμένους διαμεσολαβητές στην Ελλάδα , έχοντας ολοκληρώσει από το 2014 την εκπαίδευση του στο Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος του τίτλου ADR Group Accredited Civil & Commercial Mediator του ADR Group του Λονδίνου, σε θέματα αστικού και εμπορικού δικαίου..)

Είναι υιός του Γεώργιου Μπαντόια και της Ευαγγελής  Κωτούλα και έχει έναν αδερφό , τον Χρήστο Μπαντόια, επίσης δικηγόρο.

 

Τηλέφωνο:6972424989

Εκλογική Περιφέρεια

ΓΡΕΒΕΝΑ