- Ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Οι πολίτες των Γρεβενών επέλεξαν με την ψήφο τους να τους υπηρετήσουμε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Σεβόμενος το αποτέλεσμα, απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες τις Γρεβενιώτισσες και σε όλους τους Γρεβενιώτες που μας εμπιστεύθηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους το Συνδυασμό μας «Μαζί συνεχίζουμε», καθώς και σε όσους επέλεξαν να μη μας στηρίξουν.

 

Ευχαριστώ επίσης τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού, καθώς και τους συνεργάτες μου, για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που έδωσαν  καθ΄ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

 

Δώσαμε έναν αγώνα με διαφανείς διαδικασίες, μακριά από διαχωριστικές γραμμές, ανεξάρτητοι, χωρίς κομματικούς μηχανισμούς στο πλευρό μας, χωρίς εκφοβισμούς, συκοφαντίες και ύβρεις και κυρίως χωρίς παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και φέραμε αυτό το αποτέλεσμα. Για το αποτέλεσμα αυτό είμαστε υπερήφανοι.

 

Δώσαμε έναν αγώνα τίμιο στα πλαίσια των αρχών των Αυτοδιοικητικών εκλογών και του πολιτικού πολιτισμού.

 

Με αίσθημα ευθύνης δεσμεύομαι απέναντί σας, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες μου, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το καλό του τόπου μας.

Δηλώνουμε «παρών» ως συνδυασμός για το σήμερα και το αύριο των Γρεβενών και συνεχίζουμε……….

 

Σας ευχαριστώ.

                                             

 

Με τιμή

Δημοσθένης Κουπτσίδης

 Επικεφαλής του Συνδυασμού

 «Μαζί συνεχίζουμε»

- Πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη προς τον κ. Γεώργιο Δασταμάνη σε ανοιχτό διάλογο.

Μετά την ακύρωση του debate, που είχε προγραμματισθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό TOP της Κοζάνης για σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, λόγω μη προσέλευσης του κ. Δασταμάνη, ο κ. Κουπτσίδης  του απευθύνει πρόσκληση σε ανοιχτό διάλογο στο φουαγιέ, του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, η οπουδήποτε αλλού επιλέξει ο ίδιος.

 

Επειδή πιστεύουμε ότι ο πολίτης πρέπει να είναι ενημερωμένος πριν προσέλθει στις κάλπες, θα περιμένουμε, από τον «κατά τα άλλα» λαλίστατο κ. Δασταμάνη, να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμά μας, έτσι ώστε να  δώσουμε  την ευκαιρία στους δημότες μας  να γνωρίσουν τις θέσεις και τις απόψεις και των δύο πλευρών για το αύριο του Δήμου μας.

Εμείς δεν φοβηθήκαμε ποτέ τον διάλογο με τους πολίτες και μπορούμε να τους κοιτάμε καθαρά στα μάτια. 

 

Είμαστε εδώ  και περιμένουμε το ίδιο και από τον κ. Δασταμάνη.

 

 

 

Με τιμή

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

Επικεφαλής συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε»

- ΜΗΝΥΜΑ του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη προς τους Πολίτες του Δήμου Γρεβενών

Συνδημότισσες  και Συνδημότες,

Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι:

  • Για να δώσουμε τέλος, στην απραξία των τελευταίων ετών. Για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες και στα ανεφάρμοστα «Προεκλογικά» έργα ΜΑΚΕΤΕΣ.
  • Για να δώσουμε τέλος σε αυτούς, που το μόνο που έκαναν ήταν να απαξιώνουν το έργο της θητείας μας στο Δήμο Γρεβενών μιλώντας για ανύπαρκτες μελέτες και  τώρα, χωρίς ντροπή, μας μιλάνε για ελλιπείς μελέτες.
  • Για να δώσουμε τέλος σε αυτούς που με την αδιαφορία τους, αλλά κυρίως με την ανικανότητά τους, άφησαν  να απενταχθούν μια σειρά από έργα, τα οποία θα έβαζαν τα Γρεβενά σε τροχιά ανάπτυξης.

Και επειδή δεν έχουν τι άλλο να πουν, μιλάνε για ηθική και εντιμότητα. Ποιοι? Αυτοί, που το μόνο που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια ήταν, να σπιλώνουν ανθρώπους και οικογένειες στην τοπική κοινωνία.

Όμως σε αυτόν τον κατήφορο δεν θα τους ακολουθήσουμε. Σεβόμαστε τους κανόνες που ορίζει ο προεκλογικός πολιτικός πολιτισμός και τους εφαρμόζουμε. Μα πάνω απ΄ όλα σεβόμαστε τους δημότες μας.

Αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζανε, κοιτάμε μπροστά  και μόνο μπροστά.

 Φίλες και Φίλοι,

Σε μία εποχή που όλα γύρω μας  αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, ο Δήμος  Γρεβενών χρειάζεται μία δημοτική αρχή που να χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, δυναμισμό, σύγχρονες ιδέες και όραμα.

Μία δημοτική αρχή με ανοιχτό πνεύμα συνεργασίας προς όλους τους φορείς του τόπου μας.

Μία δημοτική αρχή που να ανοίγει  προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο και να αγκαλιάζει όλους τους κατοίκους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ήρθε η ώρα να κτίσουμε όλοι μαζί το νέο δήμο Γρεβενών.  Ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο. Ένα δήμο που να είναι κοντά στην καθημερινότητα των πολιτών. Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή.

 

Σας καλώ όλους την Κυριακή να μας δώσετε με την ψήφο σας τη δύναμη, για να κάνουμε πράξη, όλα αυτά που έχουμε προγραμματίσει για τον τόπο μας.

Σας καλώ να  εμπιστευτείτε το ΑΥΡΙΟ των Γρεβενών στον συνδυασμό μας «Μαζί συνεχίζουμε».

Μαζί συνεχίζουμε για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες.

Μαζί συνεχίζουμε για τα Γρεβενά που αγαπάμε.

Σας ευχαριστώ.

 

                                                                                               

 

                                                                  

Με εκτίμηση

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε».

 

- Ευχαριστήριο μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλες τις Γρεβενιώτισσες και όλους τους Γρεβενιώτες που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας «Μαζί συνεχίζουμε» και μας έδωσαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το Δήμο.

Η εμπιστοσύνη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα Γρεβενά που αγαπάμε.

Συγχαίρω επίσης τους συνυποψήφιους μου  για τον αγώνα που έδωσαν και που όλοι μαζί συμβάλλαμε σε μία ήπια προεκλογική περίοδο, στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού.  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, καθώς και στους συνεργάτες μου για τον καθαρό και όμορφο αγώνα τους.  

Καλούμε  όλες τις Γρεβενιώτισσες και όλους τους Γρεβενιώτες να μας στηρίξουν με την ψήφο τους την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, για ένα Δήμο ανθρώπινο, με όραμα και προοπτική για το αύριο.                                

Την Κυριακή Μαζί συνεχίζουμε……………                                                                                                        

 

                                                                                               

Με τιμή

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

Επικεφαλής συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε»

- Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και ώρα 3:00μμ, θα παραχωρήσει εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου, στα τοπικά Μέσα Μαζικής  Ενημέρωσης.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάλογος με τους Φορείς και τους πολίτες του Δήμου Γρεβενών.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Πέτρος Σιούλης» του Διοικητηρίου Γρεβενών (τέρμα Κ.Ταλιαδούρη).

- Κεντρική Προεκλογική ομιλία   του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη

- Κεντρική Προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη

Μήνυμα νίκης, του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη έστειλαν οι Δημότισσες και οι Δημότες του  Δήμου  Γρεβενών από την Κεντρική Πλατεία, σε μία μεγάλη και γεμάτη παλμό συγκέντρωση.

Ο κ. Κουπτσίδης, εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι πολίτες του Δήμου, τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και το Συνδυασμό του.

«Σήμερα «Μαζί» κάνουμε το επόμενο αποφασιστικό βήμα. 

Η σημερινή σας παρουσία εδώ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ένα καθαρό μήνυμα για Διοίκηση με Γνώση και Εμπειρία. Διοίκηση με Διαφάνεια, με αρχές και αξίες και συμμέτοχους εσάς του Πολίτες.  Γιατί εσάς υπηρετούμε. Είναι κάτι που δεν το ξεχάσαμε  και δεν θα το ξεχάσουμε και τώρα. 

Συνδημότισσες Συνδημότες

Στα νέα δεδομένα «Μαζί» θα συνεχίσουμε, γνωρίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, γνωρίζοντας πώς να τα αξιοποιήσουμε και να τα αναδείξουμε. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε  καθημερινά  για ένα καλύτερο αύριο.

Απευθυνόμαστε σήμερα, σε όλους τους δημότες του νέου δήμου Γρεβενών με τη φιλοδοξία να συνεχιστεί  η ειλικρινής σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ μας. 

Απευθυνόμαστε σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και τις καλούμε σε  συνεργασία,  μαζί να ανοίξουμε τους νέους ορίζοντες που απαιτεί η σύγχρονη εποχή μας.

Απευθυνόμαστε στους νέους μας, γιατί η φωνή τους, η φωνή της νέας γενιάς είναι η φωνή του αύριο και πρέπει να ακούγεται.

Απευθυνόμαστε σήμερα σε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας για το  Δήμο Γρεβενών, το δικό μας συμβόλαιο με την κοινωνία και τον τρόπο που θα λειτουργήσουμε ως Δημοτική Αρχή.

Οι τρεις βασικοί άξονες, πάνω στους οποίους στηρίζεται το πρόγραμμά μας είναι: α)ισόρροπη ανάπτυξη, β)σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση, γ)βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στο πρόγραμμα μας θέτουμε ως στρατηγικό στόχο  την ισόρροπη Ανάπτυξη, μέσω της αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης, μέσω της προσέλκυσης επενδυτικών και επιχειρηματικών δράσεων σε όλους τομείς, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, μόνο έτσι θα δημιουργηθούν  συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους του δήμου, μόνο έτσι  θα μείνουν οι νέοι μας στον τόπο τους

Στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας ήταν και θα είναι πάντα ο άνθρωπος. Κάθε απόφαση και ενέργεια μας, ως νέα δημοτική αρχή, θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών του συνανθρώπου μας.

Οι πόρτες του δήμου Γρεβενών θα είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτές για όλους τους πολίτες. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, να ακούμε όλους εσάς, και να ενσωματώνουμε τις ανάγκες αλλά και τις απόψεις σας, στις ενέργειες και δράσεις μας.

Γι’ αυτό και ως νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε όπως κάναμε μέχρι σήμερα, να συνενώνουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και ποτέ, δεν θα τις διαιρούμε.

Ο συνδυασμός μας «ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» στηρίζεται σε νέους ικανούς ανθρώπους, σε νέα μυαλά, που σε συνδυασμό με την εμπειρία καταξιωμένων συμπολιτών μας, μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι για το δημοτικό αναπτυξιακό πρόγραμμα που παρουσιάζουμε.

Με εφόδιο την εμπειρίας μας είμαστε αποφασισμένοι, να συνεχίσουμε να απαιτούμε δυναμικά και να διεκδικούμε αποτελεσματικά όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Θα διεκδικήσουμε  «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα» ως ανταποδοτικό, για την φιλοξενία προσφύγων στα Γρεβενά. Θα δώσουμε τέλος στην αδικία των τελευταίων χρόνων και θα προχωρήσουμε στη Μείωση των Δημοτικών Τελών κατά 20%

Ήρθε η ώρα  να κτίσουμε όλοι μαζί  ένα σύγχρονο, δυναμικό δήμο Γρεβενών, ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, ένα δήμο που να ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης παντού, σε κάθε γωνιά του.

Αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζανε, κοιτάμε μπροστά  και μόνο μπροστά.

Μαζί προχωράμε στο Αύριο, με βηματισμό σταθερό και υπερήφανο  όπως ταιριάζει στην ιστορία του τόπου.

Μαζί συνεχίζουμε για να πάμε το Δήμο μας  ακόμη πιο ψηλά,  με νέους ανθρώπους,  με όραμα και διάθεση για προσφορά.

Μαζί συνεχίζουμε για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες.

Μαζί συνεχίζουμε για τα Γρεβενά που αγαπάμε».

 

 

Η πρόταση σου

Ανοιχτή Επικοινωνία με τους Πολίτες του Δήμου μας σε μια Αμφίδρομη σχέση Επικοινωνίας όπου μπορείς να μας καταθέσεις τα παράπονά σου, τους προβληματισμούς σου, τις προτάσεις σου αλλά και το όραμά σου για το αύριο του τόπου μας.

email: dkouptsidis@hotmail.com